2010. február 27., szombat

Post chachacha

ma a képzésen, amikor éppen az álmosság-narkózisommal küzdöttem, elkalandoztam: gondoltam csongorra, arra, hogy átölelem a mellettem lelkesen jegyzetelő csabát és vállára hajtott fejjel nyugovóra térek. aztán megrémültem, mert azt hittem, hogy ezt meg is tettem, de nem szerencsére/sajnos. sajnos, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon jót tudtam volna pihenni rajta. g-hez 200 év múlva sem tudok majd hozzábújni.

2010. február 23., kedd

Lack of lust, lack of motivation, lack of Melinda...who would have thought? not me...

Lemondott az államtitkár

Február 22-i határidővel lemondott egészségpolitikai államtitkári tisztségéről Medgyaszai Melinda.

Meglepetést keltve, február 22-i határidővel lemondott egészségpolitikai államtitkári tisztségéről Medgyaszai Melinda, aki a Veszprém Megyei Egészségbiztosítási Pénztár igazgatói székét cserélte fel az államtitkári pozícióra 2008 májusában, Székely Tamás egészségügyi miniszter kérésére. A többek között a népegészségügyet, gyógyszerügyet és az egészségpolitika területét felügyelő államtitkár lapunk kérdésére nem kívánta döntésének okait részletesen ismertetni, csak annyit jegyzett meg: „Két éve szeretnék hazamenni, szeretnék visszatérni a korábbi munkahelyemre, a korábbi asztalomhoz, székemhez."

2010. február 18., csütörtök

I want you to be happy

but I want to be happy first!

2010. február 8., hétfő

Jáááááj


kéne új lendület, mert most sára szerint a világ olyan, mint garp szerint a világ. és az a világ nem jó világ.42.szerettem őt.